Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaks till hedenhös


En färd i parametertid är meningslös
om resan går tillbaks till hedenhös
finns inga minnen där
av tiden som nu är.
Där finns ej jag och inte du
att vittna om det som finnes nu.

Men en färd i koordinattid då??
Ja, kanske kan det gå.
Men vad det kan ge
det återstår att se.




Bunden vers (Rim) av lean
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-30 05:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Böckerna om Sten och Flisa var dock roliga.
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

lean
lean