Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Begreppet tid är egentligen en sammanfattning av två olika begrepp


Tid

Tid är inte ett begrepp, det är två
varför har vi inte sett det så?

Ibland är tid ett läge i vår värld
ibland ett händelsenummer på vår färd.

Vi kan kalla läget för koordinattid
och händelsenumret för parametertid.

Den värld som då jag ser blir annorlunda
en värld att se på och begrunda.




Bunden vers av lean
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-08-23 06:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lean
lean