Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolarna


Stol nummer ett:
”Vi måste stoppa invandringen!”

Stol nummer två:
”Dom våldtar våra döttrar!”

Stol nummer tre:
”Vi måste införa hårdare straff –
dödstraff bör övervägas!”

Stol nummer fyra:
”Vi måste legalisera prostitutionen!”

Stol nummer fem:
”Ja till livet – stoppa aborterna!”

Stol nummer sex:
”Vi måste öka militärens resurser!”

Stol nummer sju:
”Stödja USA:s krig mot terrorismen!”

Stol nummer åtta:
”Alla människor äro födda fria och
lika i värde och rättigheter.
De äro utrustade med förnuft och samvete
och böra handla gentemot varandra
i en anda av broderskap!”

Stol nummer ett, Stol nummer två,
Stol nummer tre, Stol nummer fyra,
Stol nummer fem, Stol nummer sex och
Stol nummer sju tillsamman:

”Stol nummer åtta är terrorist!”




Fri vers av Unto S
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-21 10:41



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Tack!
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S