Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1418


KÄRLEK TUR OCH RETUR

 

Jag räknar

dina steg

bort från mig

 

ser sorgsen

hur tungt

du går

 

bär ovilja

som en kvarnsten

runt sinnet

 

och sparade

bilder av oss

i hjärtats skrin

 

att ta fram

när längtan

övermannar dig

  

och jag räknar

dina steg

tillbaka till mig 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-09-01 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Steg som känns,
2015-09-02

  Lars Hedlin
Berör inom
2015-09-02

  Tess74
Vemod i vacker form
2015-09-02

    ej medlem längre
Berörande och mycket vacker..
2015-09-02

  Sommarina VIP
Fina ord. Om kärlek och längtan
2015-09-01

  M.Eta
Fin text!
2015-09-01

  Magdalena Eriksson VIP
lite tango där
stegen fram och tillbaka i linje
ändå en slags trygghet

2015-09-01

  Marita Ohlquist VIP
En stark text som berör.
Bra förmedlat.
2015-09-01

  Valter Örn VIP
Vemodig saknad efter en vän som i slutraderna övergår till att suggerera denna att komma tillbaka....
2015-09-01

    ej medlem längre
Du har förmågan att nå ända in i alla sinnen med dina ord.
2015-09-01

    Dan Myrbeck
Berörandefin, bra med upprepningsstrukturen.
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP