Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min värld uppfyller allt jag önskar om jag bara kan tala om vad jag önskar på ett språk som världen förstår.


Världens ägarhandbok

Min värld är min
Din värld är din
men ändå ser vi samma verklighet

Vår värld gör vad vi vill
om blott vi språket känner till
den lyder snällt oss båda

Men språket är ej alltid lätt
det måste vara alltigenom rätt
för det behövs en ägarehandbok

I boken står det hur man gör
Om hur man budskap överför
på språk som världen kan förstå




Bunden vers av lean
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-31 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lean
lean