Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1419


DRÖMLIV

 

Drömmar

välanvända

 

lite fransiga

i kanten

 

blekta

i klorin

 

ändå levande

alltid närvarande

 

lyser frid

över orosmoln

 

smeker innerligt

krassa verkligheten

 

bakom

rosafärgade glasögon

 

Jag vill inte leva drömlös




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-02 17:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Drömmarna är viktiga!
2015-09-04

    ej medlem längre
Ett liv utan drömmar är nog inget lyckligt liv, skulle jag tro..
2015-09-03

  Blomma-Stjärna VIP
underbara ord om vårt behov av drömmar! - bokmärke!
2015-09-02

    ej medlem längre
Av drömmar väver man verkligheten...Underbara ord från din guldpenna.
2015-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!
Så länge drömmarna finns kvar så har man något att se fram emot.
2015-09-02

    ej medlem längre
Nej " drömlös vill man inte leva "
Fint skaldat ...
2015-09-02

    Dan Myrbeck
Instämmer. Bra skaldat.
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP