Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

är skönt vått vått vått
varit så torrt torrt torrt
du har varit så kort kort kort
vi är bara vänner säger Du torrt
men ja hoppas på vått vått vått
våta dagar ute hemma tända ljus
våra kyssars brus
utlöser ett vattenfall
allt slutar me en knall




Fri vers av claes fredelius
Läst 158 gånger
Publicerad 2015-09-01 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius