Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Bilden är naken och stark! Känsliga tittare varnas! :) kram


Tanken på din beröring!

Tanken på din beröring

gör mig smått berusad

 

Mitt sinne blir vilt

Och jag kysser dig hett

 

Våra drömmars vilda lek

tar sin början

 

Tätt omslingras av våra heta kroppar

Pulserandes nakna och redo för livet

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-09-02)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 450 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-09-02 09:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och vackert skaldat!
2015-09-04

  soligajag_1 VIP
Härlig passion !!
2015-09-03

  Teresia Ridell
Berusande hett !
2015-09-03

  Nannie
väldans fint sensuellt
2015-09-03

  Mirreh VIP
Mycket bra skrivet!

Gillar hur du leker med orden och får till det så fint.
2015-09-02

  Magdalena Eriksson VIP
Fint! redo för livet...
2015-09-02

  Margit Grell
Öppna sinnen!
2015-09-02

  Sunlight
sensuellt och känsligt skrivet
2015-09-02

  Tilda67
Bilden väcker lust
Bilden är vacker
Bilden berör

Likaså din Text

Varning för Poet ? :)
2015-09-02

    Dan Myrbeck
Härligt hett!

PS: Eftersom varningen står under bilden, hade jag redan tittat...

... Jag mår fint.
2015-09-02

  gj57an
Fint lars
2015-09-02

  Anya VIP
Het bild...tankar kan..
2015-09-02

  louisegirl
Varmt sensuella är dina ord
2015-09-02

  Hanna Mari Wallin
Åh så sensuellt fylld med ömhet
ja dina ord berör sannerligen

Kram
2015-09-02

  Hanna Mari Wallin
Åh så sensuellt fylld med ömhet
ja dina ord berör sannerligen

Kram
2015-09-02

    MichaellQ
Heta ord.. Yes!
2015-09-02

    ej medlem längre
Beröringar som ger känslor...
2015-09-02

  Rise Little One
Det är så livet bygger på...
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin