Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1421


OSKULD OCH SKULD

 

Liten

oskyldig flicka

 

berövad

på allt

 

blev hård

och kall

 

föraktade sagor

och sanning

 

fasaden var

slipad och fin

 

läppar log vackert

spelade spel

 

tills en dag ....

 

då isen smälte

av hjärtats slag

 

för dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-04 17:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör starkt!
2015-09-06

  Marianne Räf
Fint, - anar Underverk av Kärleken, där !
2015-09-05

  Blomma-Stjärna VIP
berörande - "isen smälte av hjärtats slag för dig"
2015-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Bra skrivit.
2015-09-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
känslor genom livet, väl förställt
2015-09-04

    ej medlem längre
En berövad barndom...
2015-09-04

    Dan Myrbeck
Berörande. Bra.
2015-09-04

  M.Eta
Mycket fint!
2015-09-04

    ej medlem längre
Du skriver så vackert och berörande
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP