Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonen

får jag se upp till
och plocka upp efter
tjena stålar är vad han vill
och ibland låna ut till
han gillar hamburgerfester
jag är mera vegan
men skulle vilja smaka fasan
vi är från olika generationer
vi hoppas på fredliga revolutioner
stark gemenskap
hederliga relationer
.......




Fri vers av claes fredelius
Läst 254 gånger
Publicerad 2015-09-02 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius