Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suckarnas mystär

Så sitter jag då åter
På Bänken utanför min Älskades fönster
Det grymma havets eviga mönster
rör sig fram och åter

Det är som Hon åderlåter
På vet sans och balans
Älskade - har jag nån chans?!!!!
Åååååå! att få ta en dans?!

Längtan och suckarnas mystär

Förbannat trånsjuk och KÄÄÄÄR!




Fri vers av claes fredelius
Läst 311 gånger
Publicerad 2015-09-03 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius