Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Earth angel I’m just a fool in love

 

Earth angel I’m just a fool in love

I fell for you the one I adore

 

I had a vision of someday

I could be a vision of your happiness

 

Please don’t take away the loveliness

I am lonely but no one could tell

 

I play the game in a world of my own

But to my shame you left me to grief on my own

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-09-04)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-04 11:13



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Svidande, starkt skrivit!
2015-09-09

  StinaJ VIP
Vemodiga tankar som finner ord och framförs väldigt känslosamt !
2015-09-06

  louisegirl
Vemodsvacker <3
2015-09-05

  Fem hjärtan VIP
Sorgsen men väldigt vacker dikt!
2015-09-04

  lila fjäderblomman VIP
Sorgligt. kram
2015-09-04

    Dan Myrbeck
Sorglig, vemodig, ...
2015-09-04

  anits VIP
Vackert skaldat!
2015-09-04

    ej medlem längre
Underbara ord.
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin