Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google!


Du fick mig till tårar

Jag är bara en liten tok

Älskar fast jag blir sårad

 

Du fick mig till tårar

Jag älskar trots hårda ord

 

Spelar ingen roll

Mina känslor är desamma

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-09-04)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 571 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-09-04 11:15



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ibland gör det ont att älska ??... Kram!
2015-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Styrka i dina ord...fint...
2015-09-09

  Margit Grell
Om kärlekens kraft och styrka!
2015-09-08

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-09-07

  Eva Helene VIP
Så väl beskrivet! Fint!
2015-09-07

  StinaJ VIP
Det gör så ont, så ont med denna obesvarade kärlek och ändå så älskar man. Så naket och känslosamt framfört och förmedlat..
2015-09-06

  louisegirl
Sorglig men vackert skriven, i innerlig känsla och värme.
2015-09-05

  Alysse VIP
sina känslor kan man ju inte styra... fast man skulle önska att man kunde ibland. Bra skrivet, med igenkänningsfaktor. Kärleken är ändå det som ger oss livskraft och vilja att gå vidare på ett eller annat sätt. Trots att vi blir kantstötta på färden
2015-09-05

  Fem hjärtan VIP
Så vackert men sorgset! Kram
2015-09-04

  lila fjäderblomman VIP
Bra...det är kärlekens styrka ( ibland dumhet) som du beskriver.
2015-09-04

    ej medlem längre
Sorgligt och vackert skrivet
2015-09-04

    Dan Myrbeck
Ja. Men efter en tid brukar känslorna svalna. Och det är ju bra, så man undviker långvarig olycklig kärlek.
2015-09-04

  gj57an
Vackert
2015-09-04

  anits VIP
Bra skaldat ibland blir man sårad det kan kärleken många gånger övervinna!
2015-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivit om kärlekens magiska kraft!
2015-09-04

    ej medlem längre
Skrivet med kärleksfull hand.
2015-09-04

    ej medlem längre
Kram
ibland är det så tyvärr
man såras
och blir oerhört ledsen ...
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin