Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första versen fritt efter "Oh give me a home wher the buffalo roam"


Hem

Så ofta en kväll
under himmelens päll
i de glittrande stjärnornas glans
jag undrande stod
där i stjärnljusets flod
finns väl kunskapen där någonstans.

En etervind drar
genom världen och far
med mig och med stjärnorna bort.
Vi alla följs åt
på dess vindsnabba stråt
som ljuset så färdas vi fort.

Hem mot ett tidsmål vi far
och lämnar det gamla som var.
Blott minnet blir kvar
det är allt vad vi har
av den vind som oss bar.




Bunden vers (Rim) av lean
Läst 171 gånger
Publicerad 2015-09-05 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lean
lean