Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En status - en text - en vacker gest - två fina pojkar och mitt Hjärta börjar flöda fritt. I KÄRLEK & TACKSAMHET. Jag Är Moffas barnbarn, jag har underbara gener. Tack att jag finns.


DANIEL - I MITT HJÄRTA

Ååå den nya generationen. Gråter, jag blir så rörd. En ung vacker själ, Vattumannen i sitt rätta element: humanism och kommunikation. Fina, fina pojkar....

Han har förresten samma namn som min Morfar, mannen som jag älskat mest av allt. Daniel min älskade Ängel nu, jag tror Du ler om Du ser. Du älskade ju oss barn. Åhhh Morfar så jag älskar Dig. Tack att Du värnade mitt liv och att Du lärde mig så mycket och om Hänsyn. Snälla moffa lär mig mer, ingen har varit så klok som Du... Moffa, båda ni Daniel - NI ÄGER!!!

Moffa, Du dog till slut, jag grät ofta och var rädd Du skulle dö från mig, och Du dog.... Men Moffa borta är Du inte, där det är Kärlek så ja, så minns jag Dig.
ÄLSKADE PUTTE, DANIEL LINDGREN, Min stilige Polis, Mormor får ursäkta men Du var min första stora Kärlek, norrländsk trygg, balanserad, solid, varm, bestämd men ödmjuk med ett stort rättpatos, så lång, så stilig, så atletisk, så vacker, så himla skicklig hobbyarkitekt.... Du byggde hus och Du höll upp mig...
Moffa känn min Kärlek. Evig. Jag saknar Dig inte. Du ÄR HÄR. Nu i mitt hjärta. Sprid Ditt ljus till alla jag Älskar. Några prövas hårt. Moffa skin för mig, Vackra, Vackra Ängel.

D A N I E L - FOR EVER 
DominiQue 
(lånad bild ovan - konstnär okänd)

Detta är ett gensvar på Facebook då jag delade Daniel Salenius foto♥ med en berörande status som löd:

Daniel Salenius foto.
Daniel Salenius:
"Hej alla många ut av er känner nog igen eller vet vem pojken är. Det här är Theo som är snart sexår som är döv sen födseln. Jag letade å letade efter Theos mamma på Facebook tillslut så hittade jag henne, och skrev till hon via privat meddelande. För att jag vet lite vad som har hänt angående Theo. Självklart så vill jag bidra på något sett. Så vi bestämde en tid vart vi skulle mötas utanför Lek & hobby. Theo fick peka på vilken leksak han ville. Snacka om att han blev glad efter detta! jag önskar Theo och hans fina familj all lycka till. En bild säger mer än tusen ord!



Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-05 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen