Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad har jag sagt åt dej. Du får inte göra så där


Barnen vill alltid gå över till andra sidan gatan





Om barnen skulle bestämma skulle inga krig finnas.
Ingen mobbing och ingen ångest skulle finnas.
Om de fick ta över skulle problemen bli saft och kakor och hänga i lianer.
Men det är någonting med oss människor
som hela tiden måste ha en åsikt.
Måste försvara och äga, stänga in och isolera.
Barnen de vill alltid gå över till den andra sidan gatan
men de får inte.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-06 18:04



Bookmark and Share


  barely
Jag håller med dig! Tyvärr är det svårt att hitta plats för det underbara fria i samhället...vackert framfört!
2015-09-06

  lodjuret/seglare VIP
Textförfattaren borde besöka platser dit barn går för att leka, om ingen vuxen är i närheten bara om möjligt kameror som filmar beteendet och då skulle textjaget troligen kunna som ändra inställning till att barn, 'bara är fredliga knattar' med blott det bästa av gott till övers för varandra.
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg