Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna bild via Google!


På tryggheten finns ingen prislapp!

Världen är inte en trygg plats någon stans länge
Någon någonstans måste börja förändra

Men vem? Du jag vi? – Jo börja med dig själv i närvaro
Med att ge i respekt och värme och i ödmjukhet

Säkerhet kan vi köpa
Men på tryggheten finns ingen prislapp

Det som måste till är en förändring i värds medvetande
hos varje individ och kontinent

Så länge andra går och tänker på hämnd och våldsamheter
Så kommer världen aldrig att ändras...

Tillsammans kan vi göra vår omgivning tryggare
Börja med ett leende till en vilsen själ eller en handling i ödmjuk värme

kram/Lars Hedlin <3
(Copyright - © Lars Hedlin 2015-09-07)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 351 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-09-07 09:29



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sant/ kram
2015-09-11

    ej medlem längre
även Små handlingar är betydelsefulla
2015-09-10

  Teresia Ridell
Sant, vist och vackert!
2015-09-09

  Sunlight
Ja, så viktigt...

Bra och fint skrivet!
2015-09-08

  Ingrid Trolle
Väl formulerade
visdomsord.
2015-09-08

  Angel of love
Tänkvärd text i dessa tider.
2015-09-08

  louisegirl
Sanna och tänkvärda, är dina fina ord
2015-09-08

    ej medlem längre
Jo, trygghet är fundamentalt. Värt att söka efter.
2015-09-08

  Junia VIP
Så väl formulerade tänkvärda rader. Sant som det är skrivet!
2015-09-08

  lila fjäderblomman VIP
Bra...mycket bra! Världen behöver fler som dig Lars! Tack för att du finns! Kram
2015-09-07

  ULJO
Fina visdomsord det där
2015-09-07

  soligajag_1 VIP
Jag börjar med att Ge mig Själv
En Kram ! Det är inte ofta man tänker på sig själv !
Tänkvärd och text med omtanke!
Tycker om!! Kram till dig!
2015-09-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och högst tänkvärt! Alla kan göra litet, som blir mycket!
2015-09-07

    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på min egen text i dag, en text med samma tema och budskap.
2015-09-07

    ej medlem längre
Väl, och bra formulerat Lars! *
2015-09-07

    ej medlem längre
Orden formuleras briljant.

2015-09-07

  Nannie
väldans klokt o fint
2015-09-07

    ej medlem längre
Bra skrivet Lars ...
kram ..
2015-09-07

  bumerang

Jag ansluter mig till denna klubb.
Helhjärtat. Har redan börjat. Och
Även fått respons. Det funkar.
Kram till hela denna sida och alla
Som läser.
2015-09-07

  Marita Ohlquist VIP
"På tryggheten finns ingen prislapp"
Kan icke formuleras bättre.
2015-09-07

  Federico Romano
Människan tenderar att undvika sådana texter om det inte är för att sprida hat, bra skrivet!!
2015-09-07

  Marianne Räf
Det måste, kanske, nått annat till, också ? VAD vet jag inte riktigt.
Kunde va´värt å ta reda på !

2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin