Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett "samtal" mellan mig och Gud och kanske inte så intressant för andra att läsa men publicerar det ändå


Att försöka

Extremister vet vad de förkastar

men har ingen aning om

vad de vill ersätta det med


tror du

att ont kan fördrivas

med ont


då har du inte lyssnat

på vad jag sa


möt hatet

med kärlek


men det är inte så lätt

klagar jag


så jag går upp på berget

och erkänner min maktlöshet

inför Gud


det är bra säger han

men har du förstått

att förlåtelsen

är ett vapen mot detta hat


så förlåt de du kan

och lämna alla de andra

till mig


försök

att förlåta dig själv

och sedan din far


tro mig

detta håller dig upptagen

i många år


när man tänker

för mycket

kan man ibland

skapa problem

som inte fanns

där från början


hur många gånger

säger Gud

ska jag behöva upprepa

att det är med hjärtat

ni ser


är det inte så

att ditt skägg är grått


men din själ springer

som ett litet barn

på stranden


jo

där ser du

jag vet mer än du


gå nu tillbaka

till det inre rum

där ditt hjärta bor


och gör det inte

så komplicerat

































Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-08 19:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Intressant samtal!
2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP