Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖMNLÖS UTAN DIG

 

Kan inte somna

tankarna virvlar

i en centrifug

 

hit och dit

 

om Dödens hand

utsträckt

från andra sidan

 

för att hämta hem liv

 

saknade minnen

jag inte vill ha

men behöver

 

för att förstå mig

 

längtan efter dig

som jag vill ha

behöver mest

 

för att vara hel

 

kom till mig!

vi ska älska

så centrifugen stannar

 

sova tätt intill




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-09-11 17:46



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Stanna centrifug stanna
även utan honom. Väl skrivet om kärlekskraft.

2015-09-22

    Dan Myrbeck
Bra metaforer!
2015-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Så längtansfullt och fint...
2015-09-12

  Lars Hedlin
Stark i längtans ton!
2015-09-12

    ej medlem längre
Längtan och saknad i en poetisk komposition
2015-09-11

  Rise Little One
Saknaden - en stark bevis på att man älskar någon på riktigt!
2015-09-11

  M.Eta
Vacker text om kärlek ock längtan!
2015-09-11

  Blomma-Stjärna VIP
mycket fint skriver du om den stora saknaden - känner med dig och hoppas du får sova nu
kanske möter du din älskade i drömmen och era fina minnen!
2015-09-11

  ULJO
Väl skrivet om längtan
2015-09-11

    ej medlem längre
När hjärtat längtar går det inte att sova...
2015-09-11

  Marianne Räf
Förstår! För jag vet hur det känns..
Å sakna ! Vore hen ändå här, tätt
intill, vid min sida. SOM man kan
längta ! Sätter du ord på, bra !
2015-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Sorgsen text om längtan och saknad!
Bra skrivet.
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP