Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidevarv

Tidevarv komma
tidevarv gå
Det föregivet tagna
spricker i kanterna
En ny tid står för dörren

Sverige är inte ett land
Vi är en del i en helhet
Vi är världsmedborgare

Vi måste värna om det liv vi har
Sträcka ut våra händer




Fri vers av AA VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-08 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP