Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundkärlek

Tjejerna går och springer
I morronsolens sken
Katten vad tjejerna springer
Med sin kära ögonsten

Berikar sin mänskoKärlek
Sin Kärlekslängtan med hundKärlek
Dresserad allt förlåtande Kärlek

Nu sitter Hon väl och gnider på sin valp
Här vid Mälarhavet vaggas jag av vattnets skvalp




Fri vers av claes fredelius
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-08 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius