Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 September - jajamensan

 

Som när man skjuter bollen in i ett tomt mål. Om och om igen och ungefär lika upplyftande. Eller precis lika roligt. När man sedan håller halvlek . Lägger man huvudet på kubben och hoppas på att det regnar småsten en stund. Och funderar över det faktum att det är så fundamentalt obegripligt hur något som är skuret ut i urberget med VERSALER inte ens syns med förstoringsglas. Och så kan man gå igång och sparka igen. In i det tomma målet.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-08 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar optimismen i att åtminstone inte missa målet.
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP