Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politik rimmar på patetik...


Lismande luder från Rosenbad



Grälla girlanger med sjaskiga jargonger

löper ur partitoppens tyranniska trut...

 

Tjuvaktigt, småaktigt, andäktigt

kräver de lydnad och bifall...

 

Som inbilska insekter intar de fortet

i vilket vi skall förbli vid vår läst...

 

Propagandapamfletter om parasiter och paria

randar våra lungor och hudflänger vår hörsel...

 

Och någonstans i Narniakopians Eldorado

tårtas var maktkäft till tystnad...





Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 730 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-08 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP