Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fenix

Tjenix
Självhjälpsgrupper Väntjänst Loppis
I Aspudden går tjejerna på vår loppis
Vi har fint porstelin kläder och duktiga tjejer
Vi grabbar är väl mest ute efter tjejernas grejer...
Här har vi också trevligt sällskap
Kamrat! Kom hit och gör oss sällskap!
Vi här på Fenix säger Tjenix




Fri vers av claes fredelius
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-09 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius