Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kvällen





Minns du vem du var
för tretti bast sen
minns du den där kvällen

Vi ska inte hålla på
så jävla mycket
utan nu ska vi
gå och lägga oss




Prosa av Lars Gullberg
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-09 20:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rakt på.
2015-09-16

  KYREUS of Sweden
Underbar poesi;
så underbart mänsklig
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg