Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla historien om kärlek och hat...(till Lena och Maria

Lena
Igår var allting bra
fastän se men inte röra
men så vare inte ida

de va luren på
och ett skrik som "det är slut"
kunde inte förstå

så jag behöll den på
tills jag nåddes av ett skrik
läggpåååååååååååå!

då kom den svarta floden
bar mig som ett fjun
ville gräva mig ner i jorden

far med svarta ögon Du
mot Ditt hem
det får vara slut nu!

Maria
Möter utanför Dig och Cid
Du kommer mot mig...
kärlek i hela dess vidd

men det svarta kvar
kärlek svartsjuka hat
följer oss i alla dar




Fri vers av claes fredelius
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-10 08:51



Bookmark and Share


  Linil VIP
Riktigt bra, gillade hur du rimmade på varannan rad i verserna :)
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius