Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten pågår här på...

Stället som är den brinnande fågeln
Hon sitter där huden skimrar
Du har en vacker blus...den skimrar
Jag är den brinnande fågeln

Judinna som Judith min psykiater
Som en magnet är bröstens krater
Under det svarta höljet blåa blusen
Tack! säger hon till hungriga busen




Fri vers av claes fredelius
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-10 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius