Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omslingrade

Iklädda en Gyllene skrud av tysta viskningar
bär du och jag avgrunden inom oss.
Över oss vilar skuggan av det hopp
som dom aldrig kan komma åt.

Våra ögon glittrar av hjälplöshetens strålglans.
Nära varandra, tätt omslingrade.
Evigt förenade i vetskapen om
att den slutliga segern aldrig kommer att vinnas.




Fri vers (Prosapoesi) av Olle Gudbrand
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-10 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand