Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastlåsta positioner

En ständig rörelse
mellan ont och gott
fastlåsningen vid
ideologier, tänkesätt
värderingar
skapar spänningar
människor tvingas fly från döden
vill andas

Härskare klamrar sig fast
vid makten
fastlåsta i sina positioner
sina sätt att se på världen
människor pressas till kamp
för överlevnad
eller flykt

Det är alltid den
anonyma massan
av människor
som får bära konsekvenserna




Fri vers av AA VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-11 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP