Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litenhet

När man blickar
ner på jorden
från ett flygplan
ser allt vackert
och fridfullt ut
eller då man ser upp
mot en stjärnhimmel
och förundras av hur liten
man är i universum

Undrar man vad vi
människor håller på med

Vi slår ihjäl varandra
och håller på att slita jorden
i stycken

Vad driver oss till detta...




Fri vers av AA VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-11 00:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2015-09-11

    Just Human
Hat och rädsla är vad som driver oss till det.

Det kommer aldrig något bra ut från det, men det är där det börjar.
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP