Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRAFFICKING - tanka

Rannsakad och dömd

befunnen skyldig till brott

lever välnärd rik

undanstoppat kapital

fattigt på vita sedlar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-11 19:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, penningtvätten handlade
väl i huvudsak om kulörtvätt.
2015-09-14

    ej medlem längre
Även denna är ruggigt bra skriven, de har sin vinst sparade.
2015-09-13

  Lars Hedlin
Undangömda i skafferiet
2015-09-12

    ej medlem längre
Dramatiska ord....ligger mycket mellan raderna att betänka.
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP