Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt paradis

Längtar till mitt paradis
blicka ut mot en spegelblank sjö
där jag om våren ser ljuset
spegla sig mot vattenytan

Längtar till mitt paradis
om hösten då mörkret
omfamnar

Då stillheten
och tystnaden råder

Sommarens intensitet
och glam
är långt borta

Kvar finn ett dovt
och sorlande ljud








Fri vers av AA VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-12 01:45



Bookmark and Share


  louisegirl
Ger lugn och stilla ro, att läsa din fina dikt
2015-09-13

  ResenärGenomLivet VIP
En lugn och skön dikt av ro och stillhet...mycket vackert...
2015-09-12

  Maj-Lis VIP
Ja nu kommer tystnaden ...och kylan krypande
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP