Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt

Nej, vita änglar leker inte
de menar allvar
de lockar världen att dö

jag har en vit ängel
som klär mig naken

så att inget skaver

och min oro
kan slå ut i full blom

i det bottenlösa
likt grårosor hängandes i luftens dimma

slår vakt om de värsta farhågorna

att göra sitt

för de måste också få sitt

svepas in i fuktigheten
omhulda sig
förbruka sig

















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-21 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP