Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brukar glädja min sondotter...med att ibland sätta in hennes tankar här. Detta är en av hennes många djupa tankar


LAMPAN

Lampan tänds

och lyser klart

allt eftersom  

blir den  svagare

så en dag

så slocknar den

och allt blir mörkt

 

så är det ock

med livet

 

 

V-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-12 10:21



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kloka tankar!

Hälsa från mig.
2015-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...
2015-09-12

  Lars Hedlin
:) kram
2015-09-12

  M M Mannheim VIP
Du har där någon som följer dig i poesin spår.
2015-09-12

  aol
Så sant
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP