Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google!


Snabba beslut!

Snabba beslut kan leda till ett resolut abrupt slut!

Sen står man kvar där med alla känslor

 

Frågan är då om allt går att vända!?

Eller ska man fortsätta som om inget har hänt?

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-09-12)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 193 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-09-12 15:30



Bookmark and Share


  Tessii
Dessa beslut... om man bara kunde ta dem....
2015-09-20

  Teresia Ridell
Jaa..vem vet..i vinden vilar många svar..men ibland sveper de snabbt förbi..
2015-09-17

    ej medlem längre
Man fortsätter, och gör det bättre nästa gång.
2015-09-17

    Dan Myrbeck
Man bör göra ett försök
att reparera!
2015-09-14

  soligajag_1 VIP
Snabbt beslut är både på gott och ont, i den stridiga hettan tar man ett beslut och sen . . Vet man inte OM det va Rätt.
Bra tanke. .
2015-09-13

  louisegirl
Tror man ska lita på magkänslan, den brukar kunna ge svar <3
2015-09-13

  Maiah VIP
Frågan är vad det är som jagar mot ett snabbt beslut? Oavsett så brukar det med tiden visa sig vilket resultatet blir
2015-09-13

  lila fjäderblomman VIP
time will tell...
2015-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller med ULJO. Magkänslan är ofta bäst att lita till.
2015-09-12

  ULJO
Svårt dilemma det där. Men oftast är magkänslan bästa frågeteckenuträtaren
2015-09-12

  StinaJ VIP
Det beror på, en väldigt svår fråga
2015-09-12

  Ingrid Trolle
Beslutshastigheten
beror på vad det är
som ska beslutas
2015-09-12

  Ingrid Trolle
Hastigheten på beslutet
beror helt och hållet på
vad det är som ska
beslutas.
2015-09-12

  ResenärGenomLivet VIP
Själv gillar jag inte snabba beslut...vill hinna tänka mig för...svårt att svara på frågorna...tiden får utvisa...
2015-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Vända eller fortsätta?
Beror nog på om förnuftet och känslorna talar samma språk!
2015-09-12

  Marianne Räf
Det får väl bära eller brista.
Bara du gör ditt bästa ! :)
2015-09-12

  Maggan
Ibland kan det bli fort men fel och inbland kan de snabba besluten visa sig vara de bästa....
Men det är alltid lika svårt att veta :/
2015-09-12

  Federico Romano
Det var frågan!!!
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin