Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna fina sensuella bild via Google!


Du är så vacker där du står!

Tänker på dig både på dagen och på natten

Saknar dig och ditt vackra leende

 

Saknar din varma härliga omfamning

Längtar så efter dina kyssar

 

Din närvaro gör mig smått berusad

Varje gång jag ser dig stannar tiden och jag blir hel igen

 

Trycker mig tätt intill dig drar handen genom ditt hår

känner doften av kärlek, du är så vacker där du står

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-09-12)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 370 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-09-12 15:31



Bookmark and Share


  Tessires
Så fint skrivet!
Får rysningar och tårar i ögonen.
Så vackert.
2015-10-14

  Teresia Ridell
Berusande, hett, längtansfullt !
2015-09-17

  Margit Grell
Vacker hyllning till kärleken!
2015-09-15

    Dan Myrbeck
Jättefin hyllning!
2015-09-14

    ej medlem längre
Härligt att läsa detta, man blir varm och glad!
2015-09-14

  Sunlight
Så fint skrivet...
2015-09-13

  soligajag_1 VIP
Tänk o få en sådan kärleksförklaring!!
Så fin poesi du förmedlar !!
Bokmärker denna!
2015-09-13

    ej medlem längre
Berusande,
2015-09-13

  louisegirl
Underbart vackert skrivet
2015-09-13

  Hanna Mari Wallin
Att få vakna till dessa underbara kärleksmeningar gör en innerligt glad och fyller en med värme

Tack Lars!
2015-09-13

  lila fjäderblomman VIP
Varm och fin kärleksförklaring.
2015-09-12

  Blomma-Stjärna VIP
levande varm och vacker kärleksförklaring!
2015-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfull vacker text!
2015-09-12

  StinaJ VIP
En väldigt vacker text om kärlek
2015-09-12

  Ingrid Trolle
Mycket vacker
och ömsint text
2015-09-12

    ej medlem längre
Att kyssas är magi!
texten är fin Lars
2015-09-12

  Sommarina VIP
Så vackert och ömsint
2015-09-12

    ej medlem längre
Varma ord om kärlek
Fint Lars ..
2015-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Den magiska kärlekens inverkan!
2015-09-12

    ej medlem längre
Det doftar kärlek om dina ord.
2015-09-12

  Maggan
En varm och fin kärleksförklaring <3
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin