Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEPTEMBERMORGON

 

Dimma 
Löv som frostbitna
falla till marken
poängterande tystnaden

Solstrålar
skingrande dimman
Steg i frostbitet gräs
lättfrasande

Sol
lättad dimma
Vått gräs
mjukt hoprasande

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-09-12 17:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Dikt med mycket
ande.
2015-09-14

  Lars Hedlin
Ja så fint! :)
2015-09-13

    ej medlem längre
Poesi så 'lättfrasande fin.
2015-09-13

  aol
Lyriskt mjukt svingar du pennan, såsom det kan kännas när hösten andas sina dofter,
2015-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Känner lugn och harmoni när jag läser din fina text!
2015-09-13

  ULJO
Härlig höstdikt
2015-09-12

  Eva Helene VIP
Vackert i höstliga toner.
2015-09-12

  Heikki Hellman
Din höstmorgon är vacker, lugn och fascinerande.
2015-09-12

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert diktat...passar till den fina bilden...
2015-09-12

  Marianne Räf
Fint lyriskt i höstnande landskap.Tycker om att de frostbitna lövens fall till marken -- poängterar tystnaden.
2015-09-12

    ej medlem längre
Mäktigt!
2015-09-12

  KYREUS of Sweden
Skirt skönt
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP