Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summeringen mitt liv

Jag har andats genom dagens ljus,
gråtit mig genom nattens mörker.

Jag har släpat mig fram i gammalt smutsigt grus,
sprungit barfota i nyfött sommargräs.

Jag har blickat mot solen med blanka ögon,
fängslats mot nattens stjärnor med ett leende på mina läppar.

Mulna dagar har jag älskat mitt liv,
men de flesta dagar har varit för ljusa för mig,
jag har smärtsamt velat dö i varje kliv,
varje sekund,
det är så det har varit mitt liv.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-12 23:15



Bookmark and Share


  WyS VIP
Starka känslor i din skrivning. Berör!
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann