Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör er fram

Vi kan göra allt rätt.
Det finns fortfarande flera sätt.

Men det krävs att du agerar.
Inse att du själv regerar.

Gå tillsammans in i det nya.
Det är bara vi som kan förnya.

Sätt inga gränser.
Följ era känsler.




Bunden vers av MFG
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-13 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MFG
MFG