Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dig växa

Vi är alla här för att växa
Så låt allt vara en läxa

Förlåt allt som varit och lämna det som förfarit

En dag vi ser, fler människor som ler
Vi blir fler, desto mer vi ber

Vi önskar ett paradis vi kan se
Så låt oss lära att ge

Vi lever i denna värld

Där saker som vi lär
Blir till saker som vi bär

Så låt oss lära kärlek

För det är vad vi är
När vi lever här eller där




Bunden vers av MFG
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-15 15:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det var verkligen fint att lära av. Gud välsigne dig min vän!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

MFG
MFG