Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som lider

Med dessa heliga ord
Dig gör hel med jord

Ditt lidande Gud vill lindra
Med kärlek i ögonen tindra

Du vet vem du är
Piller och gifter dig bär

Detta är en bro
Läs och tro

Skänker denna gåva
Låt dig nu själv lova

Dina tankar rena
Tro och förena

Kärleken från mitt och ditt hjärta
Tar bort all din smärta

Nu du kan stå
Genom eldar gå

Tro




Bunden vers av MFG
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-01 17:56



Bookmark and Share


  MFG
Sannerligen
2015-10-01

    ej medlem längre
Ja, man plågas ibland, men så lär man sig å hittar som du skrev längst ner Tro!
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

MFG
MFG