Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen

Det är menat att komma till av kärlek, därför en skapelse känns som en härlighet.

Men utan kärlekens band, kommer massa nya läxor till allas strand.

Sjukdomar och dåliga minnen, ångest och störande sinnen.

Mannen har livet som kvinnan tar hand om, men det är menat för mannen att hålla sin kärleks rom.

Kvinnan ber om kärlek, mannen ger sin härlighet.

Mannen är krigaren med orden som vapen, kvinnan dansar naken.

Men istället gjorde vi detta till en trans, ytterliggare ett beroende utan balans.

Ett barn är oskyldigt kommen, därför föräldrars kärlek måste va stommen.

För sedan i världen leva i kärlek med andra, och inte ensam behöva vandra.

Men istället vi fokuserat på girighet och att tävla, nu måste varje barn slåss med någon rädsla.

Sedan när någon stark står upp, skrattar alla i grupp.

Detta för vi låtit barn lida och lärt dem våran dåliga sida.




Bunden vers av MFG
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-15 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, man måste skärpa sig lite när man har ansvar för barn. Men sen brukar det gå bra. De är ju våran glädje....
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

MFG
MFG