Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om något händer

Kan jag inte längre stå i solen och kisa.
Så har jag lämnat er en visa.

En lång tid av lidande.
Måste varit för att lära vidare.

Läxor och lärdom att hitta rätt.
Du kan göra det på flera sätt.

Med kärlek och förlåtelse till allt.
Lyckas vi värma oss efter det varit så kallt.

Vintern har passerat för några.
Låt dem få guida er inre låga.

Svaren till allt finns runt i kring.
Du måste bara leta efter allting.

Ingen kan säga till dig vad som är vad.
Därför är det bara du som kan söka dina svar.

Men om du inte söker.
Kan det ge risk att du får böter.

Ett hjärta brustet och lidande utöver.
Så hjälp alla du möter.




Bunden vers av MFG
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-15 16:02



Bookmark and Share


  MFG
Tack Birger. Ja precis! Kram
2015-10-15

    ej medlem längre
Å, va fina verser å inte så kompakt. Ja, låt främja tron den glada till alla som vi möter. Annars kanske vi får böter å inte vill välla för oss! Kram!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

MFG
MFG