Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ekar

En hjältes hjärta här.
Kanske var den svage där.

Den svage här.
Kanske var hjälten där.

Det känns som såret fått salt.
Kärleken behöver fyllas överallt.

Från nedersta bottnen.
Till översta toppen.

Frekvenser och vibrationer.
Det finns oändliga dimensioner.

Inom oss alla och vidare.
Utanför och bortom vår kikare.

All energi vi strålar ut.
Har aldrig ett slut.

Allt berörs längre bort.
Även det vi inte förstått.

Kärlek är det starkaste överallt inom och ut.
Behöver bara använda det rätt som krut.

När vi kommit fram, hoppas jag att vi inte behöver offra ett lamm.

Det är bara att soppa bort allt damm.
Så kommer allt vackert fram.

Vad det än är, förlåtelsen lär.
Se nu till att kärleken blir här.

Så dina frön hos andra för att göra dem lätta.
De ekar sedan tillbaka i ditt hjärta.




Bunden vers av MFG
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-13 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MFG
MFG