Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste titta för att hitta

Ni måste öppna er för vad som sker.
Utan det kan vi inte bli fler.

För att komma rätt.
Måste vi se vad som skett.

Så låt er söka svar.
De som alla vi har.

Se vad vi gjort.
Det är tyvärr stort.

Mycket värre än vi trott.
Men vi kan vända på det vi grott.

När vi sett kan vi äntligen byta sätt.
Då blir det mera lätt.

Även om tårarna kan komma då.
Finns det hopp, se så.

Men utan att se.
Kommer vi aldrig igen att få le.




Bunden vers av MFG
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-13 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MFG
MFG