Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som här nere, så där uppe

Lika som vi leker store bror.
Leker dem över oss mer än vi tror.

Vi tittar på TV.
Så som dom leker breve.

Vad vi gör här.
Blir där uppe lika som bär.

Om vi inte lär oss här.
Hur kan det bli vettigt där.

Det är nu vi bär.
På allt som vi lär.

För att ta med bort.
Dit vi kommer till skott.

Flera ställen väntar.
Men fortfarande beror allt på vad vi här hämtar.

Vill vi verkligen ha det såhär.
Vi har chans att ändra på allt, bara sådär.

Har vi hierarki här.
Finns det hierarki där.

Har vi krig här.
Finns det krig där.

Kanske inte alltid på samma sätt.
Men kan inte förklara det lätt.

Varför inte skapa paradiset här.
Det är allt vi önskar medans vi är här och lär.




Bunden vers av MFG
Läst 126 gånger
Publicerad 2015-09-13 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MFG
MFG