Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man med katt

passar bra tillsammans
Som hund och katt
Så låt oss allesammans
hjälpa man få katt




Fri vers av claes fredelius
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-14 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius