Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTER TILL VARDAGEN

 

Tillbaka

till vardagsliv

 

pausen

är slut

 

dagar gick

i harmoni

 

med kraven

inlåsta

 

ändå kved

längtan

 

efter dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-22 17:43



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Din dikt är av samma tankemönster som min senast - men du rör dig med mycket färre ord och raderna blir samtidigt en fin kärleksdikt.
2015-09-23

  Lars Hedlin
Precis just så ...Mycket bra!
2015-09-23

  Petter Wingren
Duktig men ensam
2015-09-23

  Rise Little One
Det är alltid lugn på ytan...
2015-09-22

    ej medlem längre
Vackra rader om längtan ....
2015-09-22

    ej medlem längre
Ibland vill inte längtan vara tyst och tiga...oavsett tid och rum.
2015-09-22

    Dan Myrbeck
Ja, så kan det vara.
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP