Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källan

Jag gav dig liv, jag gav dig frid. Jag gav dig mat och bin. Jag gav dig möjlighet att skapa eget liv, och så gjorde du i oändlig tid. Jag stod vid din sida, men tillslut börja jag lida. Det gör ont i mig, när du tvivla på dig. När du börja ogilla dig själv för vi tappa kontakten, då blev det rena slakten. Mitt hjärta brast, jag var tvungen att ta rast. När du slakta alla djur som var det du älska mest, grät jag och såg dig bli en best. Jag är fortfarande vid din sida, men nu ser jag dig också lida. Jag försöker nå dig på alla sätt, men den mur du byggt gör det inte lätt. Du tar allt som en slump, och gör det mesta till något dumt. Det river i mitt hjärta när du tittar på mig utan att se mig, jag är överallt runt dig. Från långt inuti ditt hjärta till långt utanför din kropp, ger jag kärlek utan stopp. Du letar efter mig på alla fel sätt, jag vet det är inte lätt. Världen fått dig att inte tro, och nästan ingen tid att få ro. Du är evigt älskad av mig, men just nu behöver du ändra dig. Tillbaka till harmoni och lycka, innan det blir en katastrofal olycka. Du är ett med mig, så sluta skada dig.




Bunden vers av MFG
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-14 18:46



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En berörande dikt som
trots den flytande texten
har en fin rytm och fina
rim
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

MFG
MFG