Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄR ett tveggat svärd. En famn öppnar sig lätt för oss då vi behöver styrka och tröst. Men är hjärtat i famnen gott? Friskt? Intentionen god?


VAD VI ALLA BEHÖVER IBLAND

ALLA VILL VILA I KÄRLEKENS TRYGGA FAMN.

JAG VILL VILA I KÄRLEKENS TRYGGA FAMN.

 

VILL INTE DU?

 

 

© DominiQue

Lånad bild, och när hjärtat ler 

är det oftast rätt DÅ, men kriser, trauma, våld, ignorans, knark mm kan göra den godaste vän till den som begår ondskefulla gärningar. Så Kärlek är en färskvara och behöver näring. 

Namasté 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-15 10:44



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack käre Peter, min vän och nu ler mitt hjärta.
2015-09-15

  Peter Stjerngrim VIP
Bilden i sig är väl värd en applåd.
Men så ock dina tänkvärda ord ...
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen